FotbollNyheterTrelleborg FF

En lämnar och två stannar i TFF

Jacob Palander och Johan Brannefalk spelar i Trelleborgs FF även 2018. Det gör inte Robin Jacobsson, som inte fick förlängt kontrakt.

Palander har skrivit ett nytt tvåårskontrakt. Hans gamla löpte ut.

Brannefalk (biden) hade ett kontrakt på ett år plus en option på ytterligare ett. Eftersom varken Brannefalk själv eller TFF utnyttjat möjligheten att säga upp optionen fullföljs även det året.

När det gäller Jacobsson skiljs parterna åt. Den 27-årige Öja-fostrade försvarsspelaren har spelat 129 A-lagsmatcher i Trelleborgs FF, men fick i år allt svårare att ta en plats i Patrick Winqvists startelva. Totalt blev det elva matcher från start plus åtta inhopp.

Både den 23-årige yttterbacken Jacob Palander och den 20-årige mittfältaren Johan Brannefalk kom till Trelleborgs FF från Malmö FF:s U19. Palander inför säsongen 2015 och Brannefalk inför årets säsong. Fram till han var tolv år spelade Brannefalk i Kvarnby IK och Palander startade karriären i Dösjöbro IF.

Ole Törner

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close