FotbollNyheter

FC Trelleborg värvar Widman

Division 4-laget FC Trelleborg har gjort klart med Filip Widman som i våras spelade division 1-fotboll med FC Rosengård.

– Jag känner stor stolthet att Filip valde oss då klubbar högre upp i divisionerna jagat honom, säger FC Trelleborgs tränare Peter Nilsson på klubbens hemsida.

Det är dock inte den 29-årige Svedala IF-fostrade backens första sejour i FC Trelleborg. Han gick dit som 20-åring efter tre säsonger i Trelleborgs FF. Efter det har det blivit IFK Malmö och FC Rosengård. I somras var han dock en av spelarna som lämnade FC Rosengård när man försöke bygga om truppen i ett misslyckat försök att klara sig kvar i division 1.

Tidigare har FC Trelleborg gjort klart med fyra nyförvärv. Det är Johan Palmström från BK Olympic, Emir Rozajac från ÖT Smygehuks FF samt de två IFK Trelleborgsspelarna Haris Smriko och Haris Berisha.

Smriko är ytter/forward, Palmström forward, Berisha mittfältare och Rozajac back.

Ole Törner

 

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close