skanesport_desktop-panorama-1

FotbollHelsingborgs IFNyheter

Bradley Surprise Ralani lämnar Helsingborgs IF

Yttermittfältaren Bradley Surprise Ralani väljer och lämna Helsingborgs IF. Nu återvänder Surprise hem till Sydafrika.

Helsingborgs IF värvade under sommaren 2016 yttermittfältaren Bradley Surprise Ralani till klubben. Under hösten blev det två mål för Surprise i HIF-tröjan. Under 2017 var Surprise en av HIF:s bästa poängspelare då han stod för sex mål och fem assist under säsongen.

Kontraktet för Surprise gick ut vid årsskiftet med HIF och nu väljer sydafrikanen att återvända hem till Sydafrika.

– Först och främst vill jag tacka HIF för att jag fått möjligheten att spela i denna underbara klubb och bära den famösa röda tröjan. Jag vill också tacka alla i såväl tränarteamet som läkarteam, administrativ personal och styrelse för att de gjort min tid i klubben helt fantastisk. Till sist vill jag önska hela HIF-familjen ett stort lycka till inom den närmsta framtiden. Tack för allt, säger Surprise i ett pressmeddelande.

Per-Ola Ljung om Surprise.

– Surprise har förtrollat oss alla med sin bländande teknik och har varit en profil på fotbollsplanen. Hans resultat under 2017 visar på ett väldigt fint samarbete mellan oss och det har varit ett nöje att arbeta med honom. Jag önskar Surprise all lycka till i framtiden, säger huvudtränare Per-Ola Ljung i ett pressmeddelande.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close