FotbollMalmö FF

Carlos Strandberg snart redo för spel

För ett par dagar sedan tvingades MFF-anfallaren Carlos Strandberg lämna återbud till landslagets januariturné till Abu Dhabi. Men MFF:s fysioterapeut Jesper Robertsson lämnar ett lugnande besked.

– Målet var att han skulle vara redo att åka iväg med landslaget och det är det vi jobbat efter i rehabiliteringen efter lårskadan han drog på sig i oktober mot Sirius. Men efter att allt löpt på som det skulle kom ett litet bakslag i ett test på nyårsdagen. Inget allvarligt, men tillräckligt för att motivera ett återbud, säger Jesper Robertsson.

Hemma i Malmö fortsätter dock rehab-processen och comebacken närmar sig. På måndag den 8 januari startar MFF den kollektiva träningen igen efter det långa jul- och nyårsuppehållet. Då är han på plats.

– Tanken är att han ska vara ute på planen då. Upplägget av träningen är inte klart än så det är för tidigt att säga vilka moment han ska delta i. Men det var som sagt inget allvarligt bakslag och han ligger bra till, konstaterar Jesper Robertsson.

Ole Törner

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close