HandbollNyheterYstads IF

Slutspelat i YIF för Gustavsson

Tidigare i höstas lånade Ystads IF ut sin niometersspelare Jesper Gustavsson till Aranäs.
Nu står det klart att Jesper inte återvänder.

I ett pressmeddelande skriver YIF:
“Jesper Gustavsson och Ystads IF har i bästa samförstånd enats om att med omedelbar verkan bryta kontraktet som varar fram till den 31/5-2018. ”Jeppe” har varit utlånad till Aranäs under december månad och efter det så inleddes ny diskussion mellan YIF och Jeppe.
Resultatet av detta blev att båda parter enades om att det bästa för Jeppe och YIF är att gå skilda vägar och Jeppe är därmed fri att hitta ny klubb.”

– Det är självklart tråkigt när det blir så här, men Jeppe känner att han inte får det utrymme han behöver för att utvecklas och vi känner att det bästa är att Jeppe hittar en lösning som passar honom för framtiden då vi meddelat att vi inte kommer förlänga efter innevarande säsong, säger sportchef Marcus Lindgren.
– Jeppe är en väldigt bra kille som kommer att passa bra in var han än väljer att spela. Vårt lagbygge för nästkommande säsong är också i full gång och det innebär att spelare som egna produkten Jonathan Svensson får mer utrymme och kan på ett bra sätt slussas in i rollen på-V9 positionen.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close