skanesport_desktop-panorama-1

FotbollMalmö FFNyheter

Bachirou inte överraskad över den höga kvalitén i MFF

I tisdags presenterades mittfältaren, Faoud Bachirou, för Malmö FF. Idag genomförde nyförvärvet från Östersund sitt första träningspass med de regerande svenska mästarna. Efteråt var han glad över att äntligen ha fått komma igång och träna med laget.

– Det kändes riktigt bra. Jag har verkligen sett fram emot att spela. Jag har inte utövat någon fysisk aktivitet på ett bra tag så jag är lite trött nu. Men det känns bra att få träffa alla, att träna med laget och lära känna alla.

Kvalitén på spelarna i Malmö FF överraskade honom inte efter sitt första träningspass med laget.

– Detta var ju min första träning idag, men jag vet att det var bra tempo även på träningen i måndags. Det är verkligen riktigt bra spelare här. Jag är inte överraskad över hur bra kvalitén är.

Vad MFF:s tränare, Magnus Pehrsson, förväntar sig av honom är han ännu inte riktigt klar över.

– Inte direkt. Han har sagt vad han väntar sig av en mittfältare men det var mest grundläggande grejer då det fortfarande är tidigt på säsongen.

Nästa lördag, den 20/1, tar Malmö FF emot danska Fremad Amager på Malmö Idrottsplats. En match som Bachirou ser fram emot och vill vara så förberedd som möjligt inför.

– Självklart vill jag vara så förberedd som möjligt. Men om jag får starta skulle jag älska det. Det är anledningen till att jag är här – att spela matcher. Jag är inte 100-procentig ännu men det är ju därför vi har matcherna – till att komma i form.

Rasmus Hansson
Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close