FotbollMalmö FF

Olympic har gjort klart med två spelare från MFF U19

Division 2-nykomlingen BK Olympic har gjort klart med Emin Karaman och Joakim Sjöberg från MFF:s U19.

– Bra utbildade spelare som vi är glada över att få in i truppen, säger Olympictränaren Adem Özay.

Emin Karaman är anfallare, född 1998 och spelade i höstas division 3-fotboll i Bjärreds IF. Redan inför säsongen 2017 ville han lämna MFF U19, men hittade inte rätt klubb. Det har han alltså gjort nu och det är en återkomst till rötterna. Han startade i Heleneholms SK, men spelade ett par säsonger i Olympic innan han lämnade för MFF 2013.

Joakim Sjöberg (bilden) är ytterback, född 1999 och tränade ett par gånger under hösten med MFF:s A-trupp.

I veckan har BK Olympic dessutom gjort klart med anfallaren Code Demba Sy som förra året spelade i Veberöds AIF. Innan dess representerade han numera nedlagda BW90 IF. Dessutom blir Zakaria Sawo den förste spelaren född 2000 i BK Olympics A-trupp. Han är också anfallare och en gammal Olympicspelare som närmast kommer från Landskrona BoIS.

– Vi behöver ytterligare några nyförvärv även om vi förlängt med många spelare som redan fanns i truppen. Störst behov är det nog av en mittback och en målvakt till och det letar vi efter. Förhoppningsvis kan vi även få in lite rutin och erfarenhet med hjälp av spelare som tidigare varit med i division 2. Vårt trupp är väldigt ung. Men går det som vi hoppas ska det ordna sig, säger Adem Özay.

Ole Törner

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Close
Close