FotbollLunds BKNyheter

Tre nya kontraktsförlängningar i Lunds BK

Lunds BK har förlängt kontrakten med ytterligare tre spelare i truppen.

Spelarna som stannar i division 1-nykomlingen LBK är Gustav Hillstedt, Carl Annerstedt och Emil Pedersen.

Därmed är truppen i stort sett fylld.

– Vi stänger ju aldrig dörren helt och hållet. Dyker det upp något är det klart att vi kan agera, men i stort sett är jobbet klart och vi är glada över att Gustav, Carl och Emil fortsätter, säger Lunds BK:s sportchef Bosse Cronqvist.

För 25-årige mittfältaren Emil Pedersen (bilden) blir det den 15:e säsongen i LBK.

Det preliminära schemat för de första träningsmatcherna är fastställt. Den 3 februari kommer LBK att möta Landskrona BoIS borta, sedan är det dags för seriekonkurrenten och lokalrivalen Torns IF borta den 17 februari samt BK Olympic hemma den 24 februari.

Ole Törner

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close