Fotboll

Här är lagen till årets distriktsmästerskap – än finns plats kvar

Snart drar gruppspelet för årets distriktsmästerskap igång. Den 2-4:e februari börjar gruppspelet för herr- och damseniorer. Idag är sista dagen att anmäla sig till årets distriktsmästerskap men enligt uppgifter från Skånes Fotbollsförbund så väljer man att förlänga anmälningstiden till fredag.

FC Rosengård tog hem guldet i herrklassen under 2017 och IF Limhamn Bunkeflo tog hem damklassen. Två lag som även har anmält sig till 2018.

Här är lagen som har anmält sig till herrklassen.

AC Kvarnby, AIF Barrikaden, Allerums GIF, Asmundtorps IF, Ballingslöv GoIF, Bara GoIF, Bjärreds IF, BK Landora, Brunnby FF, Bunkeflo FF, Båstads GoIF, Croatia Helsingborg KIF, Dösjöbro IF, Edenryds IF, Ekeby GIF, Ekets GoIF, Eskilsminne IF, Eslövs BK, Everöds IF, FC Kopparmöllan, FC Näset, FC Rosengård 1917, Finja IF, FK Besa, Fortuna FF, Furulunds IK, Gantofta IF, GIF Nike, Gislövs IF, Glumslövs FF, Gylle AIF, Halland Nations FF, Harlösa IF, Heleneholms SK, Hittarps IK, Husie IF, Hyllie IK, Hyllinge GIF, Härslövs IK, Hässleholms IF, Hästveda IF, Högaborgs BK, Hörby FF, Höörs IS, IF Lödde, IFK Klagshamn, IFK Malmö, IFK Trelleborg, IFÖ Bromölla IF, IK Bergandy, IK Wormo, Jonstorps IF FK, Klågerups GIF, Korpen Malmö IF, KSF Kosova IF, KSF Makedonija, KSF Srbija Malmö, Kulladals FF, Kvarnby IK, Kågeröds BoIF, Limhamns FF, Lindeborgs FF 1948, Linderöds IF, Linero IF, Lunds BK, Lunds BoIS, Lunds FF, Lunnarps BK, Löberöds IF, Lödde FF, Medina IF, Mörarps IF, Nosaby IF, Oxie SK, Perstorps SK, Ramlösa Södra IF, Råå IF, Röstånga IS, Seveds FK, Skabersjö IF, Skanör Falsterbo IF, Skegrie BK, Skepparlövs IF, Skånekurd FF, Snogeröds IF, Staffanstorp United FC, Stattena IF, Svalövs BK, Svedala IF, Teknologkårens IF, Tollarps IF, Torna Hällestads IF, Torns IF, Treby IF, Tygelsjö BK, Tyringe IF, Tågarps AIK, Uppåkra IF, Vallåkra IF, Veberöds AIF, Vellinge IF, Viby IF, Vikens IK, Wä IF, Väsby IF, Västra Ingelstad IS, Åstorps FF, Örtofta IS, Österlen FF.

Här är lagen som har anmält sig till damklassen.

Asmundtorps IF, BK Höllviken, Borgeby FK, DFK Borgeby, Dösjöbro IF, Eskilsminne DFF, Eskilsminne IF, FC Rosengård, FC Rosengård 1917, FC Staffanstorp, Gislövs IF, Glumslövs FF, Hammenhögs IF, Hanaskog IS, Hittarps IK, Hyllie IK, Hörby FF, IFK Trelleborg, IK Pandora IF, Janstorps AIF, Klippans FF, Kvarnby IK, Lilla Torg FF, Lindeborgs FF 1948, Lunds BOIS, Råå IF, Sjöbo IF, Tågarps AIK, Uppåkra IF, Vellinge IF, ÖT Smygehuk FF.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close