Fotboll

Kvidinge IF flyttas upp till division sex

Ett lag drog sig ur division tre. Detta har gjort att Skåne har fått flytta upp lite lag i seriesystemet. Senast var det Gantofta IF som tackade ja till en plats i division fem. Under söndagseftermiddagen blev det klart att ytterligare ett lag ska flyttas upp i seriesystemet, nämligen Kvidinge IF. 

Då Gantofta IF tackade ja till sin plats i division fem så öppnade sig en plats i division sex. Kvidinge IF fick förfrågan om att ta platsen i sexan, vilket man nu har tackat ja till.

– Det var helt självklart att tacka ja till denna plats och både föreningen och grabbarna blev glada för detta, säger Kvidinges ordförande Krister Martinsson till Skånesport.

Hur vill du summera er säsong under 2017?

​- Resumé från slutet av serien 2017. Efter att ha vunnit mot Stattena i slutomgången, 3:e matchen från slutet så hade vi allt i våra händer. En vinst utav de två sista så var steget upp klart, men något hände och svårt att peka på vad, men tyvärr förlorade vi de två sista. Vi fick kvala mot Gylle AIF som totalt slutade 6-6 där de gick upp på grund av fler gjorda mål på bortaplan.

– Nu laddar vi för ett nytt roligt fotbollsår och får väl fira lite till helgen att vi skall spela i 6:an 2018.

Kvidinge IF placeras i Div.6 Västra tillsammans med följande lag.

Asmundtorps IF, BK Landora, Bosna FF, Ekeby GIF, HF Olympia, Hyllinge GIF, Häljarps IF, Kvidinge IF, Medina IF, Mörarps IF, Stattena IF och Vallåkra IF.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close