FotbollNyheterTrelleborg FF

Spanienläger ska vässa TFF-formen inför Allsvenskan

För att på bästa sätt förbereda sig inför den allsvenska comebacken har Trelleborgs FF gjort klart med ett träningsläger i Spanien den 12-19 februari.

– Vi valde att lägga det då eftersom vi inleder cupspelet redan den 9 februari uppe i Östersund. Nomalt sett hade den matchen legat ungefär när vi nu åker iväg på lägret, säger TFF:s klubbdirektör Mattias Kronvall.

Lägret blir i badorten Islantilla regionen Andalusien i södra Spanien nära gränsen till Portugal. TFF ska bara träna under veckan och inte spela några matcher. Mattias Kronvall hoppas att så många som möjligt av nyförvärven ska vara klara innan avresan.

– Givetvis är det ett bra tillfälle att svetsa samman gruppen. Men vi har ingen egentlig deadline. Det kan hända saker efter den tidpunkten också, säger han.

Träningsmatchschemat är klart.

Den 27 januari klockan 14.00 möter TFF IFK Värnamo hemma och den 3 februari klockan 14.00 Östers IF, även den matchen på hemmaplan. Sedan ska laget vara redo att prestera i cupmatchen mot Östersunds FK.

– Cupen är viktig för oss, men ändå sekundär i förhållande till Allsvenskan, betonar Mattias Kronvall.

Ole Törner

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close