HandbollYstads IF

Skytteligaledaren förlänger med YIF

Ett för Ystads IF viktigt avtal är nu påskrivet.
Underskriften utgörs nämligen av den vindsnabbe skytteligaledaren i Handbollsligan. Hampus är även en av de skickligaste straffskyttarna i ligan.

– Det är väldigt kul att Hampus vill ”köra” vidare i YIF. Att Hampus nu har skrivit på för 1 + 1 år ger laget ytterligare spetskompetens och ger oss en målskytt av rang. Hampus har under ett par säsonger varit en av lagets mest tongivande spelare och att vi får dra nytta av Hampus kvaliteter även framöver är otroligt kul både för
laget, föreningen och publiken, säger Marcus Lindgren – sportsligt ansvarig:

Hampus Andersson leder skytteligan med 126 mål (54 på straff) på 21 matcher.
– Efter många om och men är jag glad över att ha fattat beslutet, trots intresse från andra håll så fick magkänslan avgöra. Jag tror att nästa säsong kan bli speciell för YIF och detta vill jag vara en del av. Sen jag fick chansen på riktigt här har min utveckling ökat exponentiellt mycket tack vare ledarna och mina lagkamrater och vi är beredda att ta nästa steg för att vi ska plocka hem det SM-guld Ystad längtar efter.

Läs även:

Amarone vs Tre Apor på box och Eslöv mot Allsvenskan?

Relaterade artiklar

Back to top button
Close