skanesport_desktop-panorama-1

FotbollTV

TV: Tillbaka till Bradenton

Så heter det studioprogram som Skånesport och Vårt blåa lag kommer samproducera dagligen under träningslägret i USA. Namnet syftar på den framgång MFF nådde i Champions League under åren 2014 och 2015 då laget hade sina träningsläger inför säsongerna i just Bradenton.

Idag pratar Dennis och Rasmus om vad som komma skall för MFF:s del innan träningslägret i Bradenton, vem har imponerat mest på träningarna hittills och hur uttalas egentligen Fouad Bachirou?

Dagens avsnitt är ett litet smakprov på vad som komma skall i USA från Tillbaka till Bradenton-studion. Under veckan i USA kommer vi givetvis bjuda er, kära tittare, på ännu mer material när träningslägret väl är igång.

Till dess: håll tillgodo med detta avsnitt.

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close