Blått snackMalmö FFNyheter

Blått snack 23 Jan. Möt Eric Larsson

Han är Gästriklänningen som lämnade Sundsvall och Västernorrland för sydliga breddgrader och som redan framträtt vid en av årets första träningar iklädd shorts i den skånska januarikylan. I veckans avsnitt möter du ett av årets nyförvärv i Malmö FF – Eric Larsson.
Eric berättar om intrycken av Skåne och föreningen så här långt. Det blir snack om bockbränning och vi får en guidad tur i såväl Gävle som Sundsvall. Eric bekräftar även ryktet att han är pedant och noggrann vad gäller träning, kost och matcher. Det blir också snack om Erics “civila” karriär utanför fotbollen och om hans musikaliska intresse.
Detta och mycket mer i veckans avsnitt av Blått Snack med Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner.

Lyssna direkt här >>

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close