H65Handboll

Olsson jagar nya guld med Höör

Länge tvekade Anna Olsson inför en fortsättning med handbollen.
Nu står det dock klart.
Niometersspelaren kommer även säsongen 18/19 att representera H65 Höör.

Anna Olsson har rutin från elithandboll sedan 2004 då hon flyttade från Karlshamn till Eslöv där hon spelade till 2011.
Därefter blev det en säsong i danska Fredriksberg, två säsonher i LUGI och ett år i Kristianstad.
2015 kom hon till H65 Höör och våren 2016 tog hon sitt första SM-guld i karriären. Den här säsongen har hon varit starkt bidragande till att H65 har 13 segrar på 14 matcher i SHE och kvalificerade sig till EHF-cupens gruppspel som fortfarande pågår.

Till vardags arbetar Anna Olsson inom IFK Kristianstads organisation – ett jobb som kräver mycket tid och kraft. Främst var det arbetssituationen som var ett frågetecken för Annas handbollssatsning 18/19-
– Jag har i samråd med mina arbetsgivare och en del självrannsakan beslutat mig för att satsa ett år till. Vi har hittat ett upplägg som fungerar för samtliga parter och det är jag väldigt tacksam för.
– Fysiskt sett känner jag att jag har mer att ge och att jag håller på den här nivån. Sedan är ju H65 en häftig klubb att få representera. Det satsas fortsatt på att etablera laget i eliten och dessutom fortsatt Europacupspel. Det är svårt att tacka nej till och jag hoppas få skapa många fler minnen tillsammans med mina lagkamrater.
Anna Olsson avslutar:
– Det känns skönt att ha tagit det här beslutet. Nu kan jag fokusera på vardagen, vilket innebär hemmamatch mot Boden under onsdagen.

Lyssna på Anna i poden Hutteboll:

Avsnitt 16 av #hutteboll – möt Anna Olsson

Relaterade artiklar

Back to top button
Close