skanesport_desktop-panorama-1

Blått snackFotbollMalmö FF

Blått snack 30 Jan. Möt Carlos Strandberg.

Han är killen från Hisingen som trots sina unga år redan har hunnit beta av ett par klubbar ute i Europa och Ryssland. En hårt arbetande anfallare som trots skada i slutet av gångna guldsäsongen visade att han kommer bli en viktig kugge i Malmö FF:s lagbygge inför 2018. I veckans Blått Snack möter Du Carlos Strandberg

Det blir snack om uppväxten på Hisingen och om att spela fotboll i Moskva och Sibirien. Carlos avslöjar att han förutom att spela anfallare skulle kunna hoppa in på annan position i laget om så skulle behövas…. . Det blir också snack om att bli pappa i unga år och mycket mycket mer. I veckans avsnitt möter Strandberg Strandberg och Törner. Ciceroner vid sidlinjen är som vanligt Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånepsorts Ole Törner!

Lyssna direkt här >>

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close