IshockeyNyheterRögle BK

Rögle förlänger med två spelare

Rögle BK har förlängt kontrakten med två spelare: backen Jesper Williamsson och centern Simon Ryfors. Båda har skrivit på för två år till.

– Det är två spelare som under min tid här i klubben visat att de vill vara med på vår resa och som varit bidragande i hur vi vänt på säsongen. Jag är glad att vi kan få fortsätta jobba med Jesper och Simon, säger Rögles sportchef Chris Abbott i ett pressutskick.

20-årige centern Simon Ryfors (bilden) har varit i Rögle sedan 2013/14 då han kom in på klubbens hockeygymnasium. Förra säsongen fick han som junior sitt genombrott i A-laget och gör i år sin andra säsong i landets högsta serie.
– Det känns jättebra att ha förlängt. Jag ser fram emot att få vara med på det som vi påbörjat med Chris och Cam den här säsongen, säger Simon som visat en stigande formkurva den senaste tiden.

Även backen Jesper Williamsson har skrivit på ett nytt tvåårskontrakt. 27-årige Jesper är skadad och kommer att följa dramat från läktarplats.

Jesper gör sin tredje säsong i Rögle och var en av lagets bästa spelare när han skadades.
– Det är så klart typiskt att det händer när jag fick så stort förtroende. Samtidigt är jag glad, efter en strulig höst, att jag fick visa vad jag kan. Det känns jättekul att fortsätta i Rögle och få jobba med den nya sportsliga ledningen, säger Jesper.

De nya kontrakten gäller över säsongen 2019-20.

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close