Höllvikens IBFInnebandyMalmö FBC

Malmö FBC och Höllviken samarrangerar SSL-fest

Söndagen den 11:e februari är det SSL-fest i Halörhallen (Höllviken). Det är de bägge SSL-föreningarna Höllviken IBF och Malmö FBC som gör ett gemensamt arrangemang när topplagen Storvreta (herr) och Täby (dam) kommer till Skåne.

Dagen kommer att slå sig in i den skånska innebandyhistorien då det aldrig tidigare har spelats två matcher på högsta nivå efter varandra i samma hall.

Programmet:

Malmö FBC-Täby FC klockan 13.00

Höllviken IBF- Storvreta klockan 16.00

– När diskussionen kom på tal var det inte mycket att tveka på. Vi har målmedvetet jobbat hårt med vår flicklagsverksamhet och att då få möjligheten att visa upp det bästa på damsidan på hemmaplan för våra flicklag är ju perfekt, säger Höllviken IBF:s kanslichef Fredrik Sjöstedt.

– Redan förra säsongen arrangerade vi en hemmamatch utanför Malmö och som enda SSL-klubb på damsidan i Skåne är det en för oss viktig uppgift att sprida daminnebandy på högsta nivå så mycket vi kan i distriktet. Att göra så här är ett sätt. Sen gillar vi att samverka med andra klubbar. Att det blev just matchen mot Täby har även med avsaknaden av egen spelplats att göra då Baltiska hallen är upptagen med ett annat arrangemang. Sen passade det ju extra bra med att det är just topplaget Storvreta Höllviken möter, så det kommer bli en kanondag, säger Malmö FBCs klubbchef Mikael Jeppsson.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close