Nyheter

Så ser Jägersros nya satsning ut – högre prispengar

Jägersro kommer att bjuda på riktigt högklassig sport vid sina nio V64–tisdagar och arbetsnamnet blir V64 PLUS.
Höga prispengar, toppvinster vid sidan av de ordinarie prispengarna och extra erbjudanden är att vänta.

Och precis som i travlopp är det en fördel att vara startsnabb och skaffa sig en bra position direkt i starten. Då handlar det om den serie som inleds kommande tisdag (13 februari). Under de nio V64 PLUS-tisdagarna kommer tränarna och hästägarna att fajtas om ett extra pris.

* Den tränare som kör in mest pengar under de nio tisdagarna vinner ett resepresentkort på 50 000 kronor.
* Den hästägare som vars hästar tjänar mest pengar under samma nio tisdagar vinner också ett resepresentkort på 50 000 kronor.
– Här har man inte råd med någon startgalopp, skämtar Jägersros sportchef Mats Ahlkvist. Det gäller att anmäla redan till första tisdagen [startanmälan senast 09.00 onsdag 7 februari] för att vara med i front.

Och det är fina pengar att köra om i loppen.
* Tre lopp med 60 000 kronor i förstapris.
* Tre lopp med 50 000 kronor i förstapris.
* Tre lopp med 30 000 kronor i förstapris.
Pengarna kommer också att fördelas i olika kategorier, så den första tisdagen finns det t ex 50 000 kronor i förstapris i både amatörloppet och montéloppet.

Den första V64 PLUS-dagen kommer sporten att vara i främsta rummet, men senare under året är tanken att det även ska finnas attraktiva erbjudande för publiken.
– Vi jobbar intensivt med olika upplägg för våra fina tisdagar, berättar Birthe Lindqvist på marknadsavdelningen. Vi hoppas och tror att våra tisdagar blir höjdpunkter båda för aktiva och publik.

Fotnot: V64 PLUS-dagarna: 13/2, 6/3, 20/3, 22/5, 5/6, 17/7, 11/9, 2/10 och 13/11. Ställningen i respektive serie kommer att presenteras i respektive V64–program samt på jagersro.se.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close