Nyheter

Ungdoms-SM i futsal avgörs i Helsingborg

Precis som förra året kommer slutspel och finaler av 2018 års ungdoms–SM i futsal avgöras i Helsingborg.

Helgen 16 till 18 februari blir Helsingborg Arena spelplats för ungdoms–SM där 32 lag gör upp om titlarna i 15 och 17-årsklasserna på både flick– och pojksidan.

60 matcher på tre dagar. Det är vad som väntar nyfikna åskådare i Helsingborg Arena under helgen 16-18 februari. Slutspel och finaler i 15- och 17-årsklasserna ska avgöras. Åtta lag i respektive ålderskategori har kvalificerat sig till slutspelen i Helsingborg. De åtta lagen delas in i två grupper om fyra där de två bäst placerade lagen i varje grupp kvalificerar sig till semifinal.

Slutspelen inleds klockan 17.00 på fredagen och slutar för dagen runt 21.00 Matcherna spelas vidare mellan 09.00 och 18.00 på lördagen innan semifinaler och finaler avgörs på söndag med start klockan 08.30. Det är fri entré till matcherna.

Se spelprogram för respektive åldersklass.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close