HandbollNyheterYstads IF

Ludvig Hallbäck blir kvar i YIF i fyra år

En av handbollssveriges största talanger i sin åldersklass, Ludvig Hallbäck, var valt att
fortsätta utvecklas i Ystads IF de fyra kommande åren.

Ludvig, som fyller 18 till hösten, har varit en nyckelspelare i division ett-laget YIF U där han öst in mål och levererat många målgivande passningar. Han har fått mer och mer speltid i Handbollsligan och även där har vi fått njuta av hans kvicka stegisättning samt målkänsla.
Marcus Lindgren, sportsligt ansvarig:
– Att ”Ludde” vill förlänga med oss är vi väldigt glada för och en viktig pusselbit i vår satsning framöver. Ludde är en stor talang som redan visat att han håller en bra nivå i ligan med bra speluppfattning och en modern ”touch” i sitt spel. Ska bli väldigt spännande att följa de närmaste fyra åren.

Ludvig Hallbäck:
– Det är riktigt kul och inspirerande att Ystads IF vill förlänga med mig redan nu. Jag trivs väldigt bra i laget och föreningen, jag tar studenten först 2019 och jag ser stora utvecklingsmöjligheter i min roll som niometare i YIF, därför väljer jag att skriva på för flera säsonger framåt. YIF tror på mig, jag tror på YIF, tillsammans kan vi utvecklas mot nya mål.

Läs också:

Ludvig Hallbäck nästa goa gubbe i Ystad

Relaterade artiklar

Back to top button
Close