skanesport_desktop-panorama-1

Blått snackFotbollMalmö FFNyheter

Blått snack 20 Feb. Möt Per Ågren.

För att stärka ungdomsverksamheten har MFF sedan årsskiftet inrättat en ny tjänst – sportchef ungdom. En f.d. sportchef i föreningen sitter på posten. I veckans avsnitt möter du Per Ågren.
Det blir snack om vad den nya sportchefen har för ansvarsområde och om vikten av att inte ta kvicka genvägar när man utbildar unga spelare. Ibland får resultat bli lidande för att på längre sikt få klokare spelare.

Per berättar även om visioner för akademierna, idag tretton till antalet, och om funderingar att på sikt etablera sig utanför rikets gränser. Detta och mycket mer i avsnitt 108 av Blått Snack. Hasse Strandberg, Retro FM och Ole Törner, Skånesport är som vanligt ciceroner i den himmelsblå världen.

Lyssna direkt här >>

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close