IK PanternIshockey

Pantern tappar ytterligare en spelare

Deadlinedagen har passerat, men ytterligare en spelare har lämnat Pantern-truppen.

SHL-laget Färjestad har kallat hem Lucas Nordsäter (bilden).

Eftersom Nordsäter är dubbelregistrerad kan han gå fram och tillbaka mellan klubbarna. Därför kan IK Pantern ha ett visst hopp om att få tillbaka honom, men just nu anser Färjestads BK att han behövs i deras trupp.

Anledningen är att Sebastian Erixon dragit på sig en handskada. Det handlar om en en fraktur på ett ben och prognosen är att han blir borta tre-sex veckor. Därför får Pantern klara sig utan den 19-årige talangen i slutspurten av Hockeyallsvenskan. Lucas Nordsäter har spelat 16 matcher för Pantern och gjort 4 poäng (1 + 3).

Nästa match för IK Pantern är på tisdag kväll i Isstadion när MODO kommer på besök.

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close