skanesport_desktop-panorama-1

Blått snackFotbollMalmö FFNyheter

Blått snack 27 Feb. Möt Behrang Safari

Lundakillen med eget balkongprogram och med ett stort hjärta för Malmö FF. I veckans Blått Snack möter du en av A-lagets största vinnarskallar, Behrang Safari.
Det blir snack om varför vinna är det enda som räknas och varför en förlorad match smärtar mer än något annat. Behrang tar oss på en tur i sin hemstad och ger oss några schyssta restaurangtips. Vi får reda på vem som gav Behrang smeknamnet Berra och varför han helst inte vill bli kallad det.

Det blir snack om varför de är svårt för utländska spelare att lyckas i Belgien och om varför Basel ligger honom varmt om hjärtat fortfarande. Detta och mycket mycket mer i veckans Blått Snack. Ciceroner som vanligt Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner. Välkommen till avsnitt 109!

Lyssna direkt här >>

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close