HandbollLUGI

LUGI värvar från GUIF

LUGI HF fortsätter lagbygget inför nästa säsong, och har idag skrivit kontrakt med den talangfulla mittsexan Marcus Sjöbrink, född -96. Han är fostrad i Eksjö BK med ett förflutet i HK Drott och Eskilstuna GUIF.

Sjöbrink har haft en positiv utveckling det senaste året och har 38 U-landskamper på
meritlistan.
– Vi är mycket nöjda med att Sjöbrink fortsätter sin karriär i LUGI. Han är en rörlig mittsexa som spås en ljus framtid, så jag ser fram emot att se honom i den vinröda tröjan till hösten, säger Patrik Bengtsson klubbchef i LUGI HF.
– Att nästa säsong spela i LUGI känns bra och motiverande. Det är ett lag som nästan alltid kommer högt i tabellen och som spelar en bra handboll med ett starkt försvar. Det ska bli väldigt kul att vara en del av det. Jag hoppas att mitt val att flytta till LUGI kan göra mig till en bättre spelare och jag ser fram emot nästa säsong, säger Markus Sjöbrink.

Tränare Tomas Axnér:
– Jag är glad att Marcus Sjöbrink valde LUGI för de två närmaste säsongerna. Vi får en tvåvägsspelare med stor utvecklingspotential och goda ledaregenskaper, som kommer att vara till stor nytta för vår grupp säger Tomas Axnér LUGI, tränare Herrar A.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close