HandbollLödde VikingsLUGINyheter

LUGI förlänger med nyckelspelare

LUGI har idag förlängt avtalen med ytterligare spelare inför nästa säsong. Lagbygget går därmed enligt planerna och med denna duo på banan kan vi säkerställa grunden för ett slagkraftigt lag även nästa säsong.

Niclas Paradis, är född -96 och har Lödde Vikings som moderklubb. Han är trots sin unga ålder en av ligans bästa försvarsspelare och given pjäs i LUGI:s defensiv. Under den här säsongen har han även fått visa sina offensiva kvaliteter.
– Jag är övertygad om att Niclas kurva kommer att fortsätta peka uppåt och han blir en viktig spelare i nästa års lagbygge, säger tränare Tomas Axnér LUGI.
Paradis har skrivit på för ytterligare en säsong.

Kalle Wallinius född -99, kommer från de egna leden. Han är en stor skytt och har fina föregångare i Kim Ekdahl du Rietz och Simon Jeppsson. Nu är det Kalles tur!
Kalle har skrivit på ett 2 årskontrakt till 2020.
– Kalle har redan som junior visat sig vara ett offensivt vapen för LUGI och jag är övertygad om att han för varje säsong som går kommer att ta ytterligare steg framåt. Han är en hårt arbetande talang med skottet som spetskompetens som har alla möjligheter att på sikt bli en riktigt bra spelare. Vi är glada över att han vill göra den resan i sin moderklubb även framöver, säger Tomas Axnér.

– Med Paradis och Wallinius i laget kan vi fortsätta på den inslagna vägen. En härligt underhållande och tuff handboll på högsta nivå med spelare från våra egna led och genom våra
samarbetsklubbar i närområdet, säger LUGI:s klubbchef Patrik Bengtsson.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close