FotbollMalmö FF

Kort och snöfylld träning för MFF

Redan efter en halvtimme avbröt MFF måndagsträningen.

Då gjorde snön det i praktiken omöjligt att fortsätta.

– Nu ser vi inte bollen. Lika bra att gå in, konstaterade assisterande tränaren Olof Persson.

Då hade MFF ändå flyttat fram träningen från 11.00 till 10.30 när snön på nytt började falla över Malmö. Konstgräset på plan 9 blev dock snabbt mer vitt än grönt. På tisdagen klockan 13.00 är det meningen att MFF, precis som förra veckan, ska spela en träningsmatch för att hålla igång dem som inte var med i helgens cupspel. Den matchen är schemalagd till plan 9.

– Vädret ska bli betydligt bättre imorgon så vi räknar fortfarande med spel på plan 9. Om det inte går har vi Malmö IP som ett alternativ. Konstgräset är sämre där, men den planen är uppvärmd och lättare att få i ordning, påpekade Olof Persson.

– De som är aktuella för att spela är ju avbytarna som inte fick så mycket tid eller ingen alls mot Brommapojkarna, det vill säga Fredrik Andersson, Egzon Binaku, Eric Larsson, Bonke Innocent, Markus Rosenberg och Arnor Traustason kompletterat med lärlingarna och ett par spelare från U19.

Ole Törner

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close