skanesport_desktop-panorama-1

Blått snackFotbollMalmö FFNyheter

Blått Snack 6 Mars. Möt Håkan Jeppsson

Ett år har gått och det är dags att blicka bakåt och framåt i Malmö FF:s värld tillsammans med föreningens ordförande. Tredje gången gillt i Blått Snack, Håkan Jeppsson, 2018 års upplaga.
Det blir snack om ekonomi, amortering på lånet för Stadion, spelarförsäljningar och köp. Självklart ägnas avsnittet också åt spelaren som sitter häktad för våldtäkt mot barn. Hur kommer föreningen att agera framöver?

Det blir också snack om hur länge man skall ha tålamod med en spelare som inte levererar. Detta och mycket annat i veckans Blått Snack med Malmö FF:s ordförande Håkan Jeppsson. Ciceroner vid sidlinjen som vanligt Skånesports Ole Törner och Retro FM:s Hasse Strandberg.

Lyssna direkt här >>

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close