Höllvikens IBFInnebandy

Pontus Karlson Martell förlänger med Höllvikens IBF

Med tre omgångar kvar av herrarnas SSL blev det klart att Höllvikens IBF stannar i högstaligan. Idag meddelar Höllvikens IBF via sin hemsida att Pontus Karlson Martell väljer att förlänga med klubben.

Pontus Karlson Martell är ett mål ifrån att slå nytt personligt målrekord i SSL. I år har det hittills blivit 36 mål och tre assist. Idag blev det klart att Karlson Martell väljer att förlänga sitt kontrakt med Höllvikens IBF och gör det med ett flerårigt avtal med klubben.

– Det känns mycket bra att ha förlängt mitt kontrakt med Höllviken. Under alla år jag varit i klubben har jag utvecklat ett starkt band till föreningen. Halör hallen har blivit lite som ett andra hem och mina lagkamrater har blivit som en andra familj med en gemenskap som jag tror saknar motstycke. Jag känner att jag fortfarande utvecklas och det är en trygghet att få spela min typ av innebandy i en roll där jag kan utnyttja mina största styrkor som spelare. Med tanke på det säkrade SSL-kontraktet fanns det till slut inte så mycket att tveka på. Jag har svårt att se mig själv ta på matchstället för ett annat SSL-lag än Höllviken så länge vi spelar på högsta nivån, säger Pontus Karlson Martell till klubbens hemsida.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close