FotbollMalmö FFNyheterTrelleborg FFVeberöds AIF

Från Skurup till MFF till TFF:s A-lag

Trelleborgs FF har nu gjort klart med 19-årige målvakten Merlin Nuhanovic. Merlin kommer från U19-laget och avtalet gäller för ett år.

– Extra roligt känns det att Merlin kommer från vårt eget U19 där han verkligen har utvecklats. Det är alltid speciellt att teckna avtal med spelare från våra egna led, säger Mattias Kronvall, klubbdirektör och sportchef i Trelleborgs FF.

Innan Merlin kom till Trelleborgs FF spelade han i MFF, där han spelat sedan 14-års ålder. Fotbollskarriären började dock i Skurups AIF där han började som 6-åring.
– Det känns stort och spännande att teckna avtal med Trelleborgs FF. Jag upplever att klubben fokuserar på spelarna och jag trivs med Patrick Winqvist som tränare. Jag är redo att kämpa för att utvecklas ännu mer och känner att jag mognar med den träningsmöjlighet jag får genom att träna med A-laget, säger Merlin Nuhanovic.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close