HandbollYstads IF

YIF satsar på egen produkt

Vänstersexan Oliver Fält, 20 år, är en YIF-fostrad spelare som får förnyat förtroende i
föreningen i ytterligare två år.

Marcus Lindgren, sportsligt ansvarig:
– Oliver är en av våra egna produkter som huserar på vänsterkanten och mestadels i YIF U (i Division 1), där han ofta visar framfötterna och är en målfarlig spelare. Oliver fick i somras prova på A-lagsspel och gjorde det riktigt bra i vår försäsongsturnering nere i Tyskland. Vi tror på Oliver och hoppas att hans utveckling fortsätter och att Oliver fortsätter att ha tålamod.

Oliver Fält:
– Jag har förlängt och signerat mitt kontrakt med YIF Handboll för ytterligare två år, och trivs otroligt bra i Ystads IF. Därför känns det roligt att få spela minst två år till i klubben. Det var inget svårt val då jag alltid spelat för klubben och utvecklas hela tiden.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close