FotbollLunds BKNyheter

192 lag anmälda till Lunds BK:s ungdomscup

Lunds BK:s 7-mannakickoff är helt fylld med 192 lag.

– På tre år har vi växt så det knakat och nu är vi faktiskt en av Skånes största cuper, säger Mattias Nilsson, som är cupansvarig i LBK.

– Alla 192 platserna är tagna och vi ser fram emot att få bjuda alla anmälda lag på en härlig helg och fotbollsfest.

7-mannakickoffen arrangeras nämligen den 7-8 april. Samma helg är det premiär i division 1-södra och där inleder man med ett historiskt derby mot Torns IF klockan 14.00 på lördagen.

Det är tredje året som LBK arrangerar en 7-mannakickoff för spelare mellan sju och nio år. Premiäråret  deltog bara 16 klubbar. Året därpå utökades cupen med flicklag och två åldersgrupper och plötsligt hade cupen växt till 84 deltagande lag. Vårens cup är alltså nu helt fulltecknad, vilket innebär att hela 192 lag, med 2 000 aktiva flickor och pojkar och deras föräldrar kommer att göra Klostergårdens idrottsplats till en myllrande folkfest den 7:e och 8:e april. På området kommer det även att finnas utrymme för Janne Möllers Målvaktsskola och underhållning av Europamästaren i Football Freestyle, Philip Warren Gertsson.

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close