skanesport_desktop-panorama-1

Blått snackFotbollMalmö FFPoddar

Blått snack 13 mars: möt ”Hulda”

1.97 lång, väger 98 kg och uppvuxen på Docentgatan och Hermodsdal. Moderklubben heter BK Olympic och fotbollsresan har tagit honom via MFF till Trelleborgs FF tillbaka till MFF och sedan till HIF. Möt Peter ”Hulda” Hillgren.

Det blir snack om korsbandsskador (Peter är lite av expert på området och har till dags datum gjort 14 knäoperationer). Hur reagerar supportrar när man gör det otillåtna och drar till Helsingborg? Peter berättar om sin sejour i HIF.

Inbiten sportfiskare är han den gode Hillgren och han berättar om bästa gäddvattnet i södra Sverige och vem i MFF som är bäst och sämst på att fiska. Detta och mycket mer i veckans avsnitt av Blått Snack. Ciceroner som vanligt Skånesports Ole Törner och Retro FM:s Hasse Strandberg.

Lyssna här!

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close