Nyheter

LUGI och Åhus Beach knyter nya band

LUGI´s herr- och damlag är klara för ännu ett år i Åhus Beachhandboll Fesitvals Elitklass 21-22 juli i sommar. De båda parterna har även förlängt sommaren tillsammans då Handbollsfiesta kommer att flytta ned till Sparbanken Skåne Arena.

LUGI har varit med flertalet gånger i Elitklassen och är en stor barn- och ungdomsförening på Åhus Beachhandboll Festival. Nu har Åhus Beach och LUGI även förlängt sommaren med varandra. År 2017 arrangerades Handbollsfiesta i både Kristianstads Arena och Baltiska Hallen. Detta året kommer LUGI´s herrlag tisdagen att ta emot Bundesligalaget SG Flensburg-Handewitt i Sparbanken Skåne Arena tisdagen den 24 juli 2018.

Patrik Bengtsson, Klubbchef LUGI Handboll:
– Genom vårt samarbete med Åhus Beach Handbollsfiesta kommer vi kunna erbjuda handbollspubliken en kanonstart på försäsongen. Att kunna inleda med en träningsmatch mellan LUGI och SG Flensburg-Handewitt i Sparbanken Skåne Arena som dessutom är helt gratis. Det blir roligt för lundapubliken att se Simon Jeppsson på hemmaplan igen tillsammans med andra stora handbollsprofiler.
– Vårt deltagande i Åhus Beach Handboll festival är något som våra elitlag uppskattar mycket, avslutar Patrik Bengtsson.”

Mats G Jönsson, VD och grundare Åhus Beach AB.
– Åhus Beachhandboll Festival är och har varit ett mycket stort och populärt deltagar- och besöksmål för många Lundabor med omnejd under väldigt många år.
– Vi pratar om tusentals människor som åker från Lundaregionen till Åhus Beach varje sommar. Det är en stor ära för oss som arrangör och något som vi på Åhus Beach är oerhört glada och stolta över, avslutar Jönsson.

Korta fakta:
Var: Sparbanken Skåne Arena
Datum: Tisdagen den 24 juli 2018
Tid: Information kommer inom kort
Entré: Fri enté

Relaterade artiklar

Close
Close