FotbollNyheterTrelleborg FF

Patrick Winqvist TFF-tränare även 2019 och 2020

Patrick Winqvist kommer att träna Trelleborgs FF även nästa säsong.

TFF och Winqvist har nämligen kommit överens om en kontraktsförlängning som löper även över 2019 och 2020.

– Det är oerhört glädjande att vi kan fortsätta bygga långsiktigt med Patrick som huvudtränare. Tillsammans med Patrick har laget tagit nya steg framåt varje säsong och vi ser fram emot att fortsätta våra framsteg tillsammans, säger Mattias Kronvall, klubbdirektör och sportchef i Trelleborgs FF i ett pressutskick.

Patrick Winqvist kom till TFF inför säsongen 2015 då laget spelade i division 1. Det blev avancemang till Superettan och på hösten samma år skrev parterna ett treårskontrakt, som alltså löpte även över årets säsong då TFF för första gången sedan 2011 ska spela i Allsvenskan. Nu har det som gällde det här året också ersatts av ett nytt treårskontrakt och när det gått ut har Winqvist varit TFF-tränare i sex år.

– Jag trivs väldigt bra med både laget, föreningen och alla som arbetar i och tillsammans med klubben. Jag känner att spelarna och klubben fortsätter att utvecklas, något som varit en viktig faktor för mig i valet att förlänga avtalet, säger Patrick Winqvist.

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close