skanesport_desktop-panorama-1

Nyheter

TFF-stjärnan knäskadad – missar hela säsongen

Bara några veckor innan seriepremiären har Trelleborgs FF drabbats av ett tungt bakslag.
Mattias Håkanssons korsband är av – och hela säsongen är över för kantspringarens del.

Den skada Mattias Håkansson drabbades av under träning förra veckan har efter röntgen visat sig vara sådan att han är borta resten av säsongen. Det är en skada på främre korsbandet som gör att den förväntade rehabiliteringstiden är lång. För mittfältaren väntar nu operation.
– Det är väldigt tråkigt att inte kunna ha Mattias med oss under säsongen. Inte minst för Mattias själv. Vi hoppas att ha honom tillbaka på plan under kommande säsong, säger klubbchef Mattias Kronvall.

Mattias Håkansson spelade 27 matcher i TFF under förra säsongen i Superettan. 15 av dem från start och sammanlagt noterades han för tre mål. Han kom till Trelleborg 2016 efter fyra Allsvenska säsonger i Mjällby.

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close