FotbollLandskrona BoIS

Fem dagar innan premiären – BoIS värvar duo

På söndag spelar Landskrona BoIS premiärmatchen i Superettan mot Falkenbergs FF.
Under tisdagen passade klubben på att plocka in två nyförvärv.
– Nu är truppen komplett, säger Swärdh avslutningsvis.

Landskrona BoIS låter meddela att de skrivit kontrakt med ytterligare två spelare och har därmed spikat truppen. Det handlar om ytterbacken Jetmir Haliti, som provspelat för BoIS, samt 25-årige amerikanske forwarden Sean Ugo Okoli, skytteligavinnare i den amerikanska andraligan.

Sean Ugo Okoli kommer från MLS-klubben New York City FC, men har varit utlånad till FC Cincinatti i den amerikanska andraligan, USL. Där blev han skytteligavinnare 2016 med 16 mål på 31 matcher.

– Okoli är en fysisk stark forwardsspelare, har bra bollmottagning och bra i boxen. Vi har kollat honom noga men har valt att skriva ett lånekontrakt till och med sista vårmatchen den 2 juli. Sedan får vi se om det kan bli en fortsättning, säger BoIS sportchef Peter Swärdh och tillägger.

– Eftersom vi är i ett besvärligt ekonomiskt läge så är det här en lösning som är väldigt förmånlig.

Jetmir Haliti från FC Rosengård erbjuds ett treårskontrakt. Den 22-årige ytterbacken har imponerat i såväl träning som matcher. Dessutom känner tränaren Agim Sopi till honom sedan tidigare.
– Jetmir är ytterback, men kan också spela innerback, Han är teknisk skicklig, har bra fart och är hungrig och motiverad för att ta nästa steg i sin utveckling. Nu är truppen komplett och vi kan se fram emot seriepremiären efter en ganska bra försäsong, säger Swärdh avslutningsvis.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close