FotbollHusie IF

Blerim Mulici: “Det har varit jämna och bra matcher”

Husie IF tog sig enkelt vidare från DM-gruppspelet när man tog hem alla nio poäng i gruppen. Ikväll inleder man slutspelet där Edenryds IF väntar på bortaplan. En match som direkt avgörande, vinna eller försvinna. Skånesport har tagit några ord med lagets tränare Blerim Mulici inför matchen.

– Extremt roligt att vi gick vidare från gruppen och nu väntar division 5 klubben Edenryds. Vi åker upp till Bromölla med ett bra självförtroende och vi hoppas åka hem med en seger.

Hur mycket vet du om Edenryd sedan tidigare?

– Jag vet bara att Edenryds låg i 6an förra säsongen mer vet jag inget om dem. Vi kommer lägga fokus på oss själva och inte så mycket på våra motståndare.

Hur vill du summera ert DM-mästerskap hittills?

– Det har varit tre bra matcher mot tre olika lag från olika divisioner. Det har varit jämna och bra matcher där vi har vunnit alla våra matcher och varit snäppet bättre än våra motståndare.

Vad kommer bli avgörande ikväll?

– Svårt att säga nu vad avgörande blir när man inte vet något om varandra men själv så tror jag att den som gör jobbet och försöker spela boll in i det sista kommer nog att vinna matchen. Sen vet man aldrig hur matchbilden ser ut när väl matchen är igång men vi åker till Bromölla för att vinna.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close