FotbollHittarps IK

Hittarp värvar från Ängelholm

Bara tio dagar innan seriepremiären presenterar division två-klubben Hittaps IK ett starkt nyförvärv.
Vlado Zlojutro har skrivit på för säsongen.

Vlado har spenderat stora delar av sin karriär i elitbubblan. Bland annat har han tillhört Hammarby, Öster och Ängelholm och har därmed satt avtryck i både Allsvenskan och Superettan.

Hittarp presenterar sitt nyförvärv:
“Han sitter alltså på en gedigen fotbollsbakgrund och kommer vara en nyttig kugge i HIK anno 2018. Vår förhoppning och tro är att han kan hjälpa laget ta nya kliv, både på och utanför plan i framtiden.
Vlados egenskaper kommer främst till sin rätt på den offensiva planhalvan och med ett kreativt öga samt ett vasst avslut är han ett riktigt fint vapen som säkerligen kommer vara HIK till gagn. Vlado sitter dessutom på en rejäl vinnarskalle och lär mana på sina medspelare både i träning och match, alltid med avsikten att samtliga ska komma så väl förberedda som möjligt inför samtliga omgångar under säsongen. För att kunna vara med i jakten om de mer framskjutna tabellplaceringarna krävs det att årets spelartrupp präglas av samma attityd och utifrån träningsmatcherna att döma är vi övertygade om att samtliga spelare är införstådda med detta faktum. Det är också med optimism som vi närmar oss årets första tävlingsmatch.”

Hittarps IK spelar sin premiär lördagen den 7/4 kl 14 på Lindängens IP mot BK Olympic.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close