Ekets GoIFFotboll

Lillis Klasson: “Matchen idag kommer leva sitt eget liv”

Ekets GoIF tog sig enkelt vidare till den första mellanrundan i DM när man i grupp 2 tog tre raka segrar. Idag ställs man mot FC Kopparmöllan. Skånesport har tagit några ord med Ekets tränare Lillis Klasson.

– Vårt sätt att ta oss an DM har varit att spela med olika spelare i varje match. För att vi har en stor och jämn trupp. Nu blev det bara två matcher eftersom WO-matchen mot Skepparslöv. Gjorde många bra saker under dessa två matcher som vi tar med oss vidare.

Hur mycket vet du om FC Kopparmöllan sedan tidigare?

– Det är ju “derbymatch” som ska spelas. Vi möttes tidigt i en träningsmatch ifjol. Så den matchen har ingen betydelse just nu varken för oss eller för våra motståndare. Har sett Kopparmöllan några gånger de senaste åren. Så har en bra bild hur de vill spela.

Vad kommer bli avgörande idag?

– Matchen idag kommer leva sitt eget liv. Tror våra motståndare vill visa både för sig själva och deras supporter att det kan stå upp i matchen. Jag har också klart för mig hur vi ska ta oss an denna cupmatch. Vi närmar ju oss seriepremiär och då förväntar jag mig av alla i och runt vårt lag att de tar denna match precis som jag vill att vi gör i varje match framöver. Förhoppningsvis blir det en sevärd match med bra väder.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close