Nyheter

Prestigevärvning av IBK Lund

IBK Lund Elit Dam presenterade idag en riktig prestigevärvning, då Ella Hammer återvänder till moderklubben efter två år i SSL och Malmö FBC. Ella kommer från några utvecklande år i högstaserien och kommer nu alltså tillbaka dit allt började.

Hammer var med förra säsongen på dubbellicens och var bidragande till att föra upp laget till Allsvenskan inför säsongen 17/18. Till kommande säsong kommer Ella med hennes spetsegenskaper, rutin från högre nivå och höga engagemang ha en stor roll i framtidens lagbygge. Hon kommer bli en viktig spelare under kommande säsonger.
– Ella är en stjärnvärvning för vilket lag som helst. Det är en vältränad spelare som håller en hög nivå i det mest och kommer bidra med såväl poäng som ett hårt jobb över hela banan. Inte nog med det så har hon en upplyftande personlighet och en ambitiös inställning som passar väl in i det vi vill bygga upp, säger huvudtränare Johan Gustafson.

Kontraktet är skrivet på två år och Ella kommer spela i tröja nummer 8.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close