Blått snackMalmö FFNyheter

Blått snack 10 April. Möt Fouad Bachirou

Via PSG:s akademi i Paris till lilla skotska klubben Greenock Morton till äventyret i Östersund och vidare till Malmö FF. I veckans Blått Snack möter du den alltid glade innermittfältaren som avskyr snö och vinter – Fouad Bachirou.

Fouad berättar om tiden i Skottland och om att vara 19 i ett helt nytt land utan att kunna språket och att sakna sin stora bullriga familj. Den till synes alltid glade Fouad berättar att han aldrig fått ett rött kort under karriären och det blir också en hyllning till sin förre tränare i Östersund, Graham Potter. Fouad avslöjar i podden även sin passion som fått flickvännen att leta efter en ny garderob…. .

Detta och mycket mer i avsnitt 115 av Blått Snack. Ciceroner som vanligt Skånesports Ole Törner och Retro FM:s Hasse Strandberg.

Lyssna direkt här>>

Relaterade artiklar

Back to top button
Close