IK PanternIshockeyNyheter

SHL-spelare återvänder till Pantern

Under höstens turbulens var Dennis Svensson en av många spelare som lämnade IK Pantern för spel i SHL. Nu är han tillbaka.

Pantern har förlängt kontraktet med den 25-årige centern och det gäller nu över den kommande säsongen.

– Dennis är en skridskostark tvåvägscenter med god Panternkännedom. Han passar in i bra vårt system och i gruppen. En grym kille med stor utvecklingspotential. Ett plus är också att Dennis tar med sig sin erfarenhet från SHL spel i KHK, säger sportchefen Viktor Stråhle till Panterns hemsida.

Dennis Svensson avslutade säsongen i Karlskrona. Redan i början av säsongen lånades han dessutom in till Malmö Redhawks trupp i CHL. Dennis Svensson är fostrad i nordost-Skåne. Efter en säsong i Tyringes J18 spelade han i Kristianstad IK där han kom med i seniorlaget 2010-11.

Innan han lämnade för Karlskrona gjorde han 44 matcher i Hockeyallsvenskan för IK Pantern, plus 52 säsongen före.

Ole Törner

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close