skanesport_desktop-panorama-1

FotbollTorns IF

Andra raka segern för Torns IF – drömöppning i division ett

Torns IF har fått en drömöppning på årets seriespel. Nykomlingarna tog under lördagseftermiddagen sin andra raka seger när Grebbestads IF besegrades med 2-1.

Drygt 400 åskådare tog sig till Tornavallen för att se hemmapremiären i division ett. Något som saknades under dagens match var den härliga solen, istället var det en blåsig tillställning och även några droppar regn vitnades.

Första halvlek var chansfattig och ganska tempolös, men väl i den 27:e minuten tar Torns IF ledningen i matchen när Tobias Karlsson lägger in 1-0. Astrit Seljmani bidrog med ett bra förarbete och levererade bollen till André Johansson på kanten som snyggt lägger in den i mitten.

På tilläggstid i första halvlek kvitterar Grebbestads IF till 1-1 när Hampus Furublad driver upp spelet från mitten, Anton Henriksson skarvade bollen vidare till Cristoffer Söderlund som drog en fint i Torns straffområde och kan enkelt lägga in kvitteringsmålet för Grebbestad.

Andra halvlek hann knappt starta förrän åskådarna på Tornavallen fick se matchen tredje mål. Det var Torns IF som levererade målet och sist på bollen var Andreas Åkerlund som snyggt skickar in bollen i mål, från strax utanför straffområdet.

Torns IF drabbades av två skador under matchens gång som fick bäras ut på bår. I första halvlek var det André Johansson och i andra halvlek drabbades Christopher Nilsson av en skada också.

I matchens 65:e minut åker Grebbestads Mathias Hegeland på sitt andra gula kort och fick därmed lämna planen.

Torns IF var det bättre laget i andra halvlek och skapade några chanser. Hetaste chansen kom i den 78:e minuten när Astrit Seljmani vägspelar med Tobias Karlsson och Seljmani får öppen gata mot Jonatan Hårenberg, men ett mindre bra avslut gör att Grebbestad räddades från ett mål.

Torns IF kontrollerar matchen och tar sin andra raka seger när Grebbestads IF besegras med 2-1. En drömöppning.

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close