Nyheter

Nytt i OV Helsingborg

Nya tränare och spelare som förlänger – och skolar om sig på ny position.
Här är senaste nytt i OV Helsingborg.

OV Helsingborg har stärkt upp tränarstaben inför kommande säsong. I OV Dam blir Fredrik Björkman ny assisterande tränare bakom Joakim Forsberg, Anton Henriksson blir ny målvaktstränare och Louise Melliander fortsätter som fystränare.
– Vi är väldigt glada att ha en komplett tränarstab klar i vår satsning mot SHE. Extra roligt är det att så många spelare väljer att satsa på en tränarkarriär efter aktivt spel. Fredrik och Gustaf kommer direkt från spel i handbollsligan med OV Herr och även Anton och Pierre har en bakgrund i herrlaget, säger Per Olof Persson, sportchef OV Dam.
– När jag fick frågan om rollen kände jag direkt att det lät väldigt spännande och att det var en intressant utmaning att vara med på damlagets resa mot eliten. Jag hoppas att jag kan bidra med mina erfarenheter efter att ha varit med om samma resa på herrsidan, säger Fredrik Björkman, assisterande tränare OV Dam.

I herrlaget som ju åkte ur Handbollsligan har försvarsarbetaren Jonatan Wilthorn valt att förlänga.
– Vi är oerhört glada för att en av lagets viktigaste spelare förlänger med oss. “Willys” försvarsspel håller högsta elitklass och vi kommer att få fortsatt stor nytta av hans spel när vi nu ska åter mot Handbollsligan. Att Wilthorn väljer att vara med på resan uppåt i seriesystemet är oerhört betydelsefullt både för laget och för föreningen. Vi får fortsätta att arbeta med en spelare som verkligen brinner för sin handboll och som vill se OV i högsta ligan, säger Dennis Pettersson i OV Herr:s sportgrupp
– Det känns bra att fortsätta representera OV Helsingborg. Nya utmaningar väntar både för laget och för mig själv. Vi kommer återigen att vara favorittippade och vårt mål är att ta oss tillbaka till Handbollsligan direkt. Personligen väntar nya utmaningar då jag kommer att skola om mig till linjespelare, en ny offensiv roll där jag kommer att kunna utnyttja min fulla fysik, avslutar Jonatan Wilthorn

Relaterade artiklar

Back to top button
Close