Nyheter

Skåningar uttagna till U17-EM i England

Mellan den 4 och 20 maj spelas P17-EM i England. Sverige vann gruppen i Elite Round-kvalet och lottades i mästerskapet mot Slovenien, Norge och Portugal, där landslaget inleder mot Slovenien den 4 maj. Förbundskapten Roger Franzén har presenterat de 20 spelare som kommer representera Sverige i mästerskapet.

Amel Mujanic från Malmö FF och Alex Timossi Andersson från Helsingborgs IF är uttagna i förbundskapten Roger Franzéns trupp.
I HIF:s fall påverkar det A-lagsuttagningarna.
– Vi är glada för Alex skull och stolta över att ha en spelare med i U17-EM. På kort sikt har vi en fråga om numerären och att han missar någon match i superettan men det finns större värde i detta på sikt, säger huvudtränare Per-Ola Ljung till klubbens hemsida.

Så spelas mästerskapet:
4 maj 20.00 Sverige-Slovenien, St George’s Park
7 maj 13:30 Sverige-Norge, Pirelli Stadium
10 maj 14:00 Sverige-Portugal, Pirelli Stadium

Relaterade artiklar

Back to top button
Close