skanesport_desktop-panorama-1

Blått snackMalmö FFNyheter

Blått snack 18 April. Möt Magnus Frank

En fotbollsförening utan shop och souvenirförsäljning är som Musse Pigg utan öron. Med en årsomsättning på 16  miljoner kronor är MFF Shopen en viktig del av Malmö Fotbollsförening både ekonomiskt och att bygga varumärket MFF. I veckans avsnitt möter du killen som ansvarat för MFF:s Shop de senaste tio åren, Magnus Frank.
Det blir snack om vilka souvenirer som säljer bäst. Vart man sig i världen vänder hittar man snart MFF souvenirer lite överallt. Magnus Frank berättar om långväga paket till andra sidan jordklotet. Vi får reda på vilken pryl som Magnus vägrar att ta in i shopen och om udda prylar som företag vill att shopen skall sälja. Vi får reda på hur UEFA styr och ställer kring merchandise när det är Champions League. Detta och mycket mer i veckans avsnitt av Blått Snack. Ciceroner som vanligt Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner.

Lyssna direkt här >>

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close