Nyheter

VM i parken – landsrepresentanter sökes

Folkets Park vill bjuda alla Malmöbor på en månad lång folkfest under parollen ”VM i Parken”. Förhoppningen är att alla deltagande länder i fotbolls-VM ska vara representerade under sommarens fotbollsfest.
Därför är nu Folkets Park på jakt efter Malmöbor som på ett eller annat sätt har en anknytning till de deltagande länderna
.

I Folkets Park möts man för att slappa på gräsmattorna, för hoppa på hoppkuddarna eller för se på en bra konsert. Man möts över en god måltid, över ett parti schack eller över en kopp kaffe på en uteservering. Folkets park är folkets park med något för alla Malmöbor. Och i sommar finns det ytterligare en anledning för Malmöborna att mötas i Folkets Park. Det har nämligen blivit dags att mötas framför storbildsskärmarna.

”VM i Parken” är här med en månads fotbollsfest. Och nu är Folkets Park på jakt efter representanter för de deltagande länderna – se oddsen och utnyttja ComeOn bonuskod

Felicia Fredriksson, verksamhetsledare Folkets Park, ser fram emot sommaren:
– Vi vill bjuda alla Malmöbor på en stor folkfest! Det är extra kul att kunna bjuda på fotbollsfest i en stad där hela världen samlas. Malmö står för mångfald och det vill vi ska märkas i Folkets Park.
– Vår förhoppning är att alla deltagande länder i fotbolls-VM ska vara representerade under sommarens fotbollsfest.

Därför är nu Folkets Park på jakt efter Malmöbor som på ett eller annat sätt har en anknytning till de deltagande länderna. Det behöver inte vara släktband eller att man kommer från ett visst land. Anknytningen kan vara att man läst franska i skolan eller att man har ett stort intresse för Sydkoreansk popmusik.
Bandet till landet är helt upp till personen som är intresserad av att deltaga, och har ett stort fotbollsintresse, såklart. Personerna som ställer upp kommer användas i Folkets Parks marknadsföring och kommunikation för ”VM i Parken”. Intresserade uppmanas att maila till folketspark@malmo.se

Under Sveriges matchdagar samt under semifinaler och final kommer Cornelius Löfmark hålla i ”Studio Glasnost”. De spelande länderna kommer att representeras och presenteras: kulturen, maten, livet, musiken och givetvis – fotbollen – kommer att få ta plats på studions scen.
– Studio Glasnost är för alla. Här bjuds på underhållning och fotbollsglädje och, det bästa av allt, hela Malmö är inbjudet, säger Cornelius Löfmark.

Alla Sveriges matcher och semifinalerna och finalen visas på storbildsskärm på parktorget. Dessa matcher visas också i Moriskans trädgård där alla VM-matcher visas.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close