Nyheter

Bomben: Julia Bardis lägger av

En stor spelare väljer att lägga skorna på hyllan. Eslövs IK:s lagkapten och en av klubbens mest poängstarka spelare genom tiderna, Julia Bardis, väljer nu att lämna klubben och sluta med handbollen.

Julia har representerat Eslövs IK under 86 grundseriematcher och på dessa har hon förutom ett stenhårt arbete och 100%ig inställning, stått för 403 mål.
– Efter fyra fantastiska år i klubben har jag valt att ta uppehåll från handbollen. Det är ett beslut som vuxit fram med tiden och jag känner mig redo för andra utmaningar i livet. Tiden i Eslöv har gett mig otroligt mycket, inte bara som spelare utan även utanför planen, och det kommer jag bära med mig livet ut.
– Jag har känt en otrolig stolthet varje gång jag fått ta på den gul-svarta tröjan och det kommer alltid vara med ett leende på läpparna som jag tänker tillbaka på det. Jag vill tacka spelare, ledare och alla andra i klubben som varit med under de här åren. Jag har trivts från första sekund jag kom hit och Eslöv kommer alltid ligga mig väldigt varmt om hjärtat, säger Julia Bardis om sin sejour i Eslöv

– Att Julia väljer att sluta är en förlust för svensk handboll tycker jag. Julia har varit en av seriens bästa spelare de senaste säsongerna och haft en väldigt stor roll i Eslöv. Jag är glad att jag fick träna Julia under de fyra säsongerna som vi hade i Eslöv och jag kommer att minnas vår tid tillsammans i klubben med ett leende på läpparna. Jag önskar Julia stort lycka till med hennes nya utmaningar i livet, säger Tomas Westerlund, tränare i Eslövs IK 2013-2018

– Det har varit en fröjd att ha Julia i klubben. Hon är ett stort föredöme både på planen och utanför. Vi tackar Julia för hennes engagemang och önskar henne stort lycka till med nya utmaningar i livet” säger Ola Jönsson, ordförande i Eslövs IK

Julias Bardis tid i Eslöv

2017/2018
21 matcher, 142 mål, 45 assist

2016/2017
21 matcher, 80 mål, 61 assist

2015/2016
22 matcher, 73 mål, 37 assist

2014/2015
22 matcher, 108 mål, 38 assist

Totalt 403 mål och 181 assist på 86 grundseriematcher

Relaterade artiklar

Back to top button
Close