skanesport_desktop-panorama-1

Blått snackFotbollMalmö FFNyheter

Blått snack 24 April. Möt Roland Andersson

Från pojklag i Kävlinge till A-lags tränare i MFF och sedan snart åtta år scout och konsult åt isländska landslaget. En av de stora i de himmelsblå leden, möt Roland Andersson i avsnitt 117 av Blått Snack.

Det blir det snack om VM i sommar och likheterna mellan Islands landslag 2018 och MFF på 70-talet. Roland pratar om Bosse Larssons förträfflighet på plan (fast inte på alla positioner….). Vi får lära oss hur man får ihop livspusslet med småbarn, fotboll och studier. Roland berättar varför han inte har någon förståelse för dagens fotbollsspelare som klagar om när det är tätt mellan matcherna.
Vi får också lära känna gympaläraren Roland Andersson. En fullspäckad podd om ett innehållsrikt fotbollsliv, från Lindängen i Malmö, Kävlinge, Malmö FF, Schweiz, Quatar, Saudiarabien, Nigeria och Storbritannien till Island. Ciceroner i den himmelsblå världen är som vanligt Skånesports Ole Törner och Retro FM:s Hasse Strandberg.

Lyssna direkt här >>

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close